27 Dec kl. 20.23

MacBook PRO 13,3"

Idag köpte jag mig en ny dator, MacBook 13'3" med retinaskärm. Ska börja plugga den 25 januari så då passar det ju super med denna skönhet. Blir spännande att prova datorn och se hur den funkar. Alltid haft PC men nu har jag äntligen köpt min drömdator. I 1,5 år ska jag plugga till undersköterska på distans och sen jobba heltid på mitt städjobb så då kommer mitt andra jobb att bli i kläm. Blir för mycket för mig att ha två jobb och sen heltidsstudierna. Har tur att min kusin kan sälja sina böcker till mig som jag behöver till utbildningen.

Ska be min sambo att installera mitt Office sen också som jag fick med när jag köpte datorn, perfekt till starten av skolan. Ingick även ett fodral till datorn som är bra när jag behöver ta med mig datorn någonstans. Provade också att ha min dator i min Michael Kors väska och det vart super! Fick bra plats med datorn i väskan och kommer bli hur bra som helst. Kommer nu att blogga på ny domän och uppdatera varje dag med bilder och annat. Skönt att kunna vara portabel med datorn om vi åker bort eller nått. Awesome!
Postat i kategorin: Allmänt, Shopping
27 Dec kl. 15.15

U-soffa beställd från Soffdirekt.se

Idag beställde vi en ny soffa hem som kommer bli mycket bättre och sen är våran vi har så sliten i klädseln plus den har några år på nacken. Vart en u-soffa från Soffadirekt i mörkgrå som blir så fin hemma. Den kommer levereras mellan den 12-27 januari till oss.  Jag är så sugen på att fixa hemma just nu men man skulle behöva vinna lite på lotto så man kan köpa allt man vill ha. Nästa sak vi ska prioritera är i alla fall nya köksmöbler, bord och stolar. Även lite dekoration skulle vara fint hemma så som ljuslyktor, växter och textiler.

Postat i kategorin: Shopping
24 Dec kl. 20.59

24 december - GOD JUL ALLIHOP

Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.