31 Jul kl. 14.20

Bröllopsfotografering!

Nu är jag påväg och ska fotografera bröllop i Sala. Så spänd på hur det ska gå! Bilderna får ni se i augusti. Ha en härlig söndag!
 
Postat i kategorin: Allmänt
30 Jul kl. 19.11

Sängbord och skohylla!

Min sambo är så underbar! Han hade varit på Ikea samtidigt som jag var på mitt fotojobb idag. Så trött på våra fula vi hade så kommer jag hem och får se dessa när man kommer hem. Äntligen har vi det vi så länge pratat om. TACK ÄLSKLING!
 

Postat i kategorin: Allmänt
30 Jul kl. 19.05

Bröllopsfotografering i Sala

Fotograferade bröllop idag och det var helt magiskt! Brudparet var Ida och Peter som sa ja i Norrby kyrka. Dom hade bokat mig redan i mitten av februari och har varit så spänd i flera månader. Vart lite nervös när jag väl väntade på att brudparet skulle anlända och jag skulle sätta igång med att fotografera i kyrkan. Allt gick bra och dom var så fina! Ska redigera bilderna nästa vecka så dom är klara inför visningen av alla bilder och mitt slutresultat. Vart fotografering i kyrkan, två ställen utanför och sen vid festlokalen. Så spänd på gå igenom alla!
 

En liten sneek peek från fotograferingen. Vart så fina bilder på dom och i augusti ska vi ses för att kika igenom alla bilderna.
Postat i kategorin: Allmänt, Fotografi
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.