31 Mar kl. 18.33

GLOSSYBOX - Mars

Idag hade min box kommit hem. Fick massa skoj även denna månad. Gillade att jag fick ACO cc-cream och sen fransböjaren. Behöver ny fransböjare så glad att den kom i boxen. Fick även mascara, sminkborste och tandkräm. Månadens box är Beauty of opinion.
 
 
Artist lashes mascara från Emité Make Up - vattenfast mascara som ger volym och längd. (värd 210kr)
Angled face brush från Luxie Beauty - vinklad borste i roseguld för rouge, highlighter, conturing eller bronzer. (värd 159kr)
Ögonfransböjare från Hot Makeup - fransböjare för att få mera volym. Använd efteråt mascara. (värd 80kr)
ACO cc-cream - multifunktionell dagkräm med färgpigment som jämanr ut hudtonen. Innehåller solskyddsfaktor. (värd 149kr/50ml)
Pepsodent White now gold - tandkräm med whiteningeffekt som ger vitare tänder. (värd 34,90kr/75ml)
Postat i kategorin: Glossybox
30 Mar kl. 20.19

Huvudvärk, snorig och bomull

Usch, mitt öra är bra jobbigt. Är som täppt i örat eller hur man ska förklara, kanske mer som bomull! Vet inte vad det är för någonting. Har huvudvärk igen och så jobbigt! Får se om jag måste ringa till läkaren eller nått. Varit i stallet idag och red en sväng på Luckan, gick bra! Har henne imorgon också får se vart vi rider någonstans. Kikar lite på tv och ska sova om en stund tror jag. Lite tung i huvudet.. Ciao!
Postat i kategorin: Allmänt
29 Mar kl. 19.43

Fika äppelpaj, vaniljvisp och jordgubbar

Sitter här hemma i vardagsrummet efter ett äventyr för en stund sen. Vill inte säga vad, haha. Men en roligt i alla fall. Nu ska jag fika äppelpaj men vaniljvisp och jordgubbar. Imorgon ska jag till stallet och sen även på torsdag. Åker iväg på fredag och hem igen på söndag.

Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.