31 May kl. 12.02

God morgon!

Just avnjutit frukost på balkongen och ska snart dra ner till poolen. Så skönt här och jag vill inte hem! Skulle kunna bosätta mig här nere. Idag får vi se vad dagen bjuder på men blir massa sol och bad i alla fall. Havet är så underbart men kallt i början sen är det bara så skönt och avkopplande att flyta runt i havet. Har plockat snäckor också när man gått på stranden och hittat roliga stenar. Nu mot poolen!
 
Postat i kategorin: Mallorca 2016
30 May kl. 19.58

Första kvällen på Alcudia

Vart en promenad in till Alcudia för lite shopping, mat och få se det vackra ön har att erbjuda på vägen. Så fint här! Vackra hus, härlig värme, mysig omgivning, fantastisk mat och kul shopping. Hittade massa snygga klänningar, byxor och shorts i söta mönster. Vi åt på Dakota Steak House, OMG vilken mat och service! Sambon tog hamburgare och jag nachos med kyckling, sås och cheddarost. Det var enormt gott och mysigt ställe. Rekommenderar starkt för er som älskar hamburgare, kött och annat gott. Vart inget shoppat idag men fler dagar kvar.
 
Postat i kategorin: Mallorca 2016
30 May kl. 15.36

Sol & bad!

Så härligt! Solat och badat men nu kom blåst och solen får inga tillfällen av alla moln så kommit upp på rummet efter timmar i solen. Blir senare en sväng med shopping, mat och sightsing! Får se om vi drar iväg en sväng imorgon med bil jag och min sambo. Har lovat att vi ska sticka iväg en dag med bil så vi kan se mer av Mallorca. Dyrt med bilhyrning men det är det ju lätt värt! Nu ska jag sola och bad, ciao 
 


VI ÄR DÄR PALMERNA BOR!
Postat i kategorin: Mallorca 2016
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.