30 Nov kl. 19.41

New in - Cocopanda & Wish

Jag bara älskar skönhet och Wish är min favorit på fynda skönhet. Denna gång hade jag klickat hem en foundation som jag provade lite på handen. Så len och smälter in i huden som inte kladdar. Det doftar faktiskt gott också, nästan lite vanilj. Gillar den verkligen! Skulle kommit en till så hoppas att den kommer snart. Såg nu att det är slutsåld på Wish så länkade till en liknande. Ska dricka lite kaffe och se Lyxfällan.


♥ Foundation MAC (kopia) ca 70 kr
Skulle nog uppskatta denna färg som NC35.
Liknande produkt kan du hitta här.

♥ TheBalm Schwing Liquid eyeliner, 149 kr
Extra långt skaft att hålla i och super tunn pensel.
Du kan köpa denna eyeliner här bland annat.
Postat i kategorin: Allmänt, Shopping
29 Nov kl. 17.02

Tisdag - 8 timmar jobb

Har haft barnpassning i 8 timmar i streck och helt slut i kroppen men rätt pigg ändå konstigt nog. Blev rester till middag och ska nu dega lite vid datorn. Ska se Paradis Hotel, lite på youtube och Unga Föräldrar. Nu ska jag se vidare på Paradis Hotel! Ha en fin dag allihopa, kram.
Bilden är tagen med min mobil i lördags när jag skulle möta upp syster och mamma på Erikslund för lite shopping.
Postat i kategorin: Allmänt
28 Nov kl. 15.47

Monday from hell.

Min start av veckan kan jag bara summera med helvetes måndag. Första och främst så har jag fått min mens vilket jag bara vill dö av. Värker kring höfterna och lite i ryggen så lite öm. Dagen har väl varit bra men små saker som stör mig. Först fick jag lov att tanka firmabilen efter jag slutat då andra inte verkar kunna, fanns inga recept på min medicin så fick inte ut någon och när jag kom hem så var såklart alla parkeringar upptagna så fick ställa min på en annan plats. Men ah, Missi var mysig när jag kom hem så hon satte plåster på såren. Funderar ut lite mat för idag så får bli pasta med thailänsk köttfärssås. Ska göra mat nu så det finns när sambon kommer hem. Han är ute och jobbar hela dagarna och äter sällan någonting till lunch så han är glad när jag lagat mat. Vart nuggetsmeny för mig till lunch idag när jag slutade.


På lördag åker jag äntligen till Gekås med farmor och vi är så taggade. Kommer inte kunna köpa så värst mycket då det var mycket räkningar och sen fick vi skatten på nya bilen också så det gick åt en del. Ska köpa någon julklapp, lite åt mig, nått åt sambon om jag hittar och sen bara njuta av resan. Blir lite gott att äta i restaurangen och shoppa. Kommer nog bli super roligt! Nu matlagning, ciao.
Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.