30 Apr kl. 20.51

Grillat & tårta!

Idag har vi varit ute i stugan för att fira lite. Fick så fina blommor av min syster och sen åt vi en så sjukt god chokladtårta till fika efter grillningen som också var så galet god! Första grillningen i år för oss. Nu är vi hemma och ska bara ta det lungt och mysa i soffan. Kanske finns någonting bra på tv att kika på. Ska starta lite kaffe då svärmor är kaffesugen. Ha en fin kväll och valborg!

Postat i kategorin: Allmänt
29 Apr kl. 20.44

Födelsedagsmiddag

Hipp hipp hurra för mig som blir 27 år idag, grattis till mig! Vart middag idag på Jensens för att fira mig och det var hur gott som helst. Till efterrätt vart det belgiskt chokladkaka med mjukglass och sylt. Haft en fin dag och avslut med film i soffan. Ha en fin kväll allihopa!

Postat i kategorin: Allmänt
27 Apr kl. 20.33

Storhandlat & middag

Haft en okej dag tycker jag trots att jag kämpar med min ångest varje dag senaste tiden. Bara eskalerat tycker jag så tid med läkare är bokad så får vi se vad hon säger och vad vi kommer fram till. Efter jobbet idag åker vi, jag och sambon, till maxi för att storhandla så nu är kylen och frysen full med massa mat. Imorgon kommer svärmor på besök och stannar till på måndag. Lördag består av firande av mig och sambon (jag fyller på lördag), äta ute med svärmor och sen ska jag fotografera ett bröllop. Så taggad inför bröllopet! Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av den lilla tiden man har innan det är dags att sova. Imorgon startas dagen kl 7 för personalmöte på jobbet. Ha det bra!

 
Bjuder på denna bild från bröllopsfotograferingen jag hade förra sommaren. Det är nog det vackraste som finns, bröllop!
Längtar så efter det är min tur att stå där som brud i kyrkan och bli fru till mannen i mitt liv.
Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.