31 Dec kl. 01.45

Nyårsafton ♥


 
Vilken underbar kväll vi hade tillsammans med mina föräldrar och alla fem hundar ute i stugan. Vi åt grillad fläskfilé och fläskytterfilé, timjanpotatis, sås, grillad majs, god blandsallad, rågbröd med skagenröra och räkor. Hade verkligen super härligt! Spelade bingolotto och åt super god tobleronemousse toppad med hallon och toblerone. Vann inte ett smack på bingolotto någon av oss. Vid 12-slaget gick vi ut med champangeglasen, jag tog fanta lemon i mitt, på altanen och skålade tillsammans för nya året. Detta år kommer bjuda på så mycket kärlek och glädje. Nu är året äntligen här, året som jag och min kärlek blir föräldrar åt en liten pojke. Efter skålen så gick vi n en stund och pratade innan jag och sambon tackade för oss. Missi var lite spänd när vi kom hem så dom måste ha smällt en massa fyverkerier utanför så hon blivit rädd men lugnade sig efter en stund. Nu ska vi sova, god natt och gott nytt åt på er allihopa!
Postat i kategorin: Allmänt
29 Dec kl. 17.09

Stan & babysockor

Var en sväng på stan tillsammans med Cassandra och Emelie. Hittade 2-pack sockor på Kappahl för 40 kr åt bebis som han kan ha när han är större. Mjuka, lagom tjocka och halkskydd under. När jag kom hem tog jag ut Mii direkt och sen tog jag rester till sen lunch. Suttit vid datorn en stund när jag kom hem för att varva ner, äta och kunna uppdatera lite i bloggen. På tisdag ska vi till barnmorskan för vanlig kontroll. Lyssna på lillemans hjärna, väga mig, ta blodtryck och mäta magen. Tagit blodprover varje gång också så får se om jag får göra det nu igen. Känner mig snorig efter stan. Men ena som det rinner lite från och lite spänningshuvudvärk men går väl över. Nu ska jag ta det lungt om inte mamma skulle till Erikslund för då ska jag med dit en sväng och kika lite. Ni får ha en underbar fredagkväll och helg!
Postat i kategorin: Allmänt, Shopping
29 Dec kl. 16.04

Stickad pälsmössa ♥

Fick hem min super gosiga pälsmössa idag i brevlådan. Beställde denna på Wish som var exakt som på bilden. Bred mudd, super fin fuskpäls som tofs och man håller sig varm. Betalade 54 kr med frakten för mössan och den finns även för små barn. Jag älskar den!
Du kan köpa din mössa här. Mössan finns i 5 olika färger för barn och vuxna. Rekommenderar starkt denna mössa ♥
Postat i kategorin: Shopping
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.