Vet inte vad jag fick min energi ifrån men bakade gott bröd till frukost idag. Super lätt att göra, men smeten är super kladdig så jag mjölade händerna för att kunna göra bullar av degen (scrolla ner för att komma till receptet). Idag ska vi iväg på den sista delen av förlossningskursen som hålls av min barnmorska. Så spännande och blir bara mer taggad inför förlossningen. Ska snart göra mig ordning för kursen och sent ikväll ska jag hämta min syster på jobbet och sen sova över hos mina föräldrar. Hjälper dom med hundarna nu när dom är bortresta. Ni får ha en underbar dag så uppdaterar jag senare ikväll. Glöm nu inte scrolla ner för receptet på det så goda brödet! 

 
5 dl vetemjöl (eller 3 dl vetemjöl & 2 dl grahamsmjöl)
1 msk bakpulver
1 krm salt
2 msk honung
2,5 dl vatten
Havregryn som topping

1. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tillsätt vatten och honung, blanda tills smeten håller ihop.
3. Rulla till mindre bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
4. Pensla med lite vatten och toppa med havregryn.
5. Grädda ca 10-15 minuter i ugnen. Man får kolla så dom är klara.