28 Feb kl. 15.41

Oil Pulling med kokosolja

Kikade flödet på Facebook och hittade en intresant artikel om Oil Pulling. Vad är det undrar ni? Det gjorde jag med men nu ska ni få svaret på frågan. Kokosolja eller kokosfett ska, enligt denna studie, avlägsna bakterier, plack och toxiner. Andra källor menar att kokosoljan hjälper till att ta bort slem från halsen och bihålorna. Denna kokosolja ska även motverka dålig andredräktResultat efter att ha använt Oil Pulling.

 
Postat i kategorin: Mode & skönhet
28 Feb kl. 14.12

Lunch & Seinfeld

Då vad denna arbetsdag slut och jag sitter och äter en sen lunch. Blev rester från igår, fläskfilégryta med ris som sambon lagade igår. Vill bara att denna dag ska vara förbi! Min dag började åt helvete men känns bättre nu i alla fall. Blir att laga mat till sambon kommer hem och sen bara njuta av resten av dagen. Ska starta perkulatorn så jag får kaffe efter maten. Ha en fin dag!

Postat i kategorin: Allmänt
27 Feb kl. 20.44

Kaffe på maten

Mums, nu ska jag njuta av dagens första kopp kaffe! Har haft sån hemskt migrän idag så det har varit svårt att fokusera på jobbet men genomlidit denna huvudvärk. Vart en super lång dag och slutade inte förens 17.40 idag! Galet trött man är i huvudet och kroppen nu ikväll. Sambon lagade mat idag, fläskytterfilé gryta med ris till, han kan min man. Imorgon blir det en lugnare dag på jobbet och får se om jag vilar en stund efterjobbet i soffan med mina fina tjejer. Hade kunnat somna nu, haha! Nu är kaffet klart. Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.
 
Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.