31 Jan kl. 14.11

Firar 4 år tillsammans!

4 år tillsammans, och jag är lika kär som jag var första gången det var fjärilar i hela magen. Han är den perfekta för mig. Han är omtänksam, stöttar mig, finns alltid, kan prata med honom om allt och han vill bara mitt bästa. Jag har hittat mitt livskamrat, bästa vän och han jag kommer gifta mig med. Kärleken växer allt starkare för varje dag tillsammans. Im so in love with you, your wort you weight in gold!

Ska köpa med mig lite tårta på Ica Maxi sen när jag slutat jobba ikväll. Ska fika lite gott, mysa och sen ska sambon får öppna sin present (om han inte har öppnat den innan jag kommer hem) som kom med posten idag. Hoppas han blir nöjd för jag älskar hans present! Han skämmer ju alltid bort med mig massa fina presenter så nu ska han få en super fin present. Nu ska jag ta lite kaffe och sen barnpassning!
 
 
Nikon D5300 + Nikkor 50/1.4G
Postat i kategorin: Allmänt
30 Jan kl. 18.39

Thailand, Koh Lanta

Jag och sambon vill båda åka till Thailand. Han var där för några år sen och vill åka med mig dit. Thailand är en plats jag vill upptäcka innan jag dör. Så fint och verkar helt underbart. Ett land med massa saker att upptäcka. Har du varit i Thailand och vad tycker du?
 
 
Så vackert! Bilderna ovan är från hotellet Rawi Warin Resort & Spa TTTT+. Läs med om resemålet, boka och se priser här.
Är du sugen på resa till Thailand, Koh LantaHär kan du hitta alla resor till Koh Lanta med TUI.
Postat i kategorin: Allmänt
30 Jan kl. 15.44

Lunchdejt & Dollarstore

Vart lunch med sambon efter jobbet idag. Slutade kl 12 så jag åkte till Bäckby för att äta lunch med honom. Vi åt på Frasses då det var fullt på Bamboo Express. Efter vi ätit lunchen så tog vi en kopp kaffe och småpratade lite! Sen pussade vi varandra hejdå och åkte åt varsina håll. Tog en sväng förbi Dollarstore innan jag åkte hem. Köpte deospray åt sambon, torrschampoo till mig och sen sköljmedel så vi kan tvätta. Hade en liten droppe kvar och måste tvätta lite när jag kommer hem. Åkte sen hem för att rasta hunden och mysa innan jag ska iväg nu till kl 16. Har barnpassning idag och imorgon sen bara städning i veckan. Imorgon så är det hela 4 år sen jag och sambon vart ett par, 4 år sedan vi valde att dela allt tillsammans! Så glad att jag träffade honom, allt jag någonsin kunnat drömma om. Snart så ska jag ta och åka till jobbet men först en kopp kaffe och lite Simpsons. Hoppas ni haft en bra dag hittils. Ta hand om er så syns vi imorgon igen.
 

Nikon D5300 + Nikkor 50/1.4G
Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.