29 Jun kl. 18.21

Stuga bokad!

Åh så spännande det ska bli. Den 29 Juli ska jag och sambon åka till Ullared och sova en natt i stuga. Ska bli så mysigt och få åka iväg och göra någonting tillsammans. Bokade precis stuga en natt för 625 kr och sen la vi till för frukost 98 kr för båda så allt vart 723 kr. Då har vi någonting att se fram emot i sommar. Ska bli så roligt och kommer få trängas med alla andra men vad gör det! Ullared, here we come.
 
Postat i kategorin: Allmänt
24 Jun kl. 15.29

F Ö R L O V N I N G

Mitt under fikat av tårta, kakor och kaffe så viskade min sambo i mitt högra öra att jag ska ställa mig upp. Ställde mig upp och tårarna strömmade mer för kinderna av lycka. Han berätta för min familj att han har nu varit tillsammans med mig i över 4 år och att han vill fråga mig en fråga inför min familj. Han gick mer på knä och sa: Vill du gifta dig med mig? Och självklart sa jag ja! Han hade pratat med min pappa nere vid våran bil att han ville fråga om han får gifta sig med mig och det fick han. Min pappa vart så glad och dom kom överrens om att ta det vid fikat. Jag är så glad och nu är jag fästmö till min stora kärlek!

Postat i kategorin: Allmänt
22 Jun kl. 19.31

Fika & shopping

Vart en sväng till Erikslund med min syster idag. Hittade en blå off shoulder blus på Kappahl för endast 90 kr på rean och en cardigan för 300 kr på Vila. Fikade på Espresso House och jag tog en hickory bagle som är så sjukt god! Köpte med mig sallad hem och käkade till middag. Har rensat 2 liter jordgubbar, nyss betalat mina räkningar och ska snart iväg med sambon och handla lite. Ha en härlig kväll 

Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.