30 Nov kl. 20.26

Julbord i Sala

Varit med sambon på hans jobb på julbord på värdshuset vid Sala Silvergruva. Mysigt och hade det super trevligt! Ska snart åka till min föräldrar och sova där för min syster ska få skjuts till jobbet tidigt imorgon, hundarna ska rastas och sen ska jag iväg med min morfar till medicinska dagvården imorgon. Blir att sova så snabbt vi rastat hundarna så man orkar gå upp. Helt slut och så galet mätt!

Ha en fin torsdagskväll. Har ni/ska ni på julbord? 
Postat i kategorin: Allmänt
29 Nov kl. 19.01

Djungeln med försäkringskassan.

 
I måndags så vart jag så fundersam varför inte mina pengar för min sjukskrivning inte kommit och idag kom det med brev på posten, måste göra sjukanmälan! Fick ett brev hem idag om att jag som sagt måste skicka in en sjukanmälan då mitt jobb inte betalar ut sjuklön.. Hur ska man veta allt? Flera år sen jag behövde vara i kontakt med försäkringskassan. Men nu så har jag skickat in och hoppas kunna få pengarna snabbt nu. Idag har vi varit på del 2 av förlossningskursen och gick idag igenom vad som sker på förlossningen och olika smärtlindringar man kan få, både medicinska och icke medecinska. Känner inte alls någon rädsla, nervösitet eller panik inför förlossningen faktiskt. Mest taggad, förväntansfull och nyfiken på hur det kommer bli, hur han ser ut, hur det kommer kännas osv. Men det kommer säker förändras med tiden eller när man väl är påväg in till förlossningen. Efter vi varit på kursen åkte vi till mina föräldrar på lite kaffe och pratade om hur det ska bli när dom åker iväg på semester. Dom sak till Furtuventura imorgon så jag ska vara hundvakt. Sen hem och fixa med försäkringskassan och ska nu vila i sängen. Sånt tryck i magen och ont i ryggen.

Ha en fin onsdagskväll så uppdaterar jag med nytt inlägg imorgon 
Postat i kategorin: Allmänt, Min Graviditet
27 Nov kl. 18.44

Barnmorskebesök & vaccinationVarit hos barnmorskan idag på kontroll. Fick papper som ska med till förlossningen, lyssnade på bebisens hjärtat, hon kände på magen, hon gav mig influensasprutan och så bokade vi in nytt besök också. Visade sig att bebis hade huvudet ner. Haft sånt tryck neråt underlivet så tog det med henne idag och sa att det beror på bebisen. Kan vara att han sträcker sig så det trycker men huvudet är ner så det jag kan känna. Läste att ibland så kan dom fixera sig tidigt men får se om han gjort det eller om han kommer vända och vrida på sig där inne. Efter barnmorskan fick jag gå till labbet för att ta blodprov och dom förra var bra värden så hoppas dessa är det också. Åkte sen till Maxi för att köpa fläsk och hämta veckans matkasse. Idag åt vi raggmunk, lingonsylt och fläsk. Hamnade i matkoma båda två efter maten. Imorgon ska jag förbi Evelina en sväng eventuellt, ska tvätta och sen matlagning till sambon kommer hem. Imorgon så ska jag ringa familjerätten och specialistmödravården. Tänkte kika på tv i sängen, ta lite kaffe och någon chokladbit. Så öm i magen, även lite ryggvärk.

Ha en mysig måndagskväll så skriver jag mer imorgon 
Postat i kategorin: Min Graviditet
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.