31 Oct kl. 22.35

Våran skötväska

Idag hämtade jag ut våran fina skötväska som kommer från Jollyroom.se och märket Petite Chérie. Super fin, bra pris och exakt vad jag ville ha. Det ingår en skötbädd om man är på resande fot och behöver byta blöja. Passade våran vagn perfekt och jag är så sjukt nöjd! 
Postat i kategorin: Min Graviditet, Shopping
31 Oct kl. 22.22

Åkpåse till barnvagnen

Vi har ju en helsvart barnvagn och vill matcha med en svart åkpåse med päls och dessa 3 är så fina. Den i mitten är samma märke och serie som våran skötväska vi köpt till vagnen som kom idag. Gillar den så får se vad vi bestämmer oss för. Så mysiga!
 
 
1. Petite Chérie "Noir Dream", 795 kr | 2. Petite Chérie "Heritage Black", 795 kr | 3. Bjällra of Sweden "Black Edition", 749 kr
Postat i kategorin: Min Graviditet
30 Oct kl. 22.29

Shopping, banken & barnmorskan

Fyndade en söt tröja på Kappahl idag från Newbie. Den kostar 79,90 kr ordinarie och jag gav bara 40 kr för den. Det var 50% rabatt så jag köpte den åt lilla bebisen. Var storlek 74 på den så då har han någonting att växa i. Började dagen med att åka ner till stan för att gå till banken vid kl 10 och det gick bra! Sen gick jag lite i butiker och hittade en stickadtröja åt mig inne på Gina Tricot för 99 kr på rean i marinblått. Vidare gick jag till Kappahl på Igor Galleria och där hittade jag tröjan till lillen som var ett kap. Åkte hem för att rasta hunden och sen äta lunch innan jag skulle till barnmorskan kl 13. Hos barnmorskan fick jag lite papper, gjorde magmått, kolla så livmodern växte som den ska och sen lyssna på bebisens hjärta. Allt gick bra och allt såg bra ut så fick gå till labb för att ta blodprov (två rör). Varit så seg och trött på kvällen men varit en dag med massa måsten. Inte alltid lätt att vara gravid inte, haha! Nu ska jag se på tv innan sängen och fika lite macka med ett glas iskall mjölk. Ha en fin måndagskväll så kommer det inlägg igen imorgon. Ta hand om er så länge!

Postat i kategorin: Min Graviditet
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.