31 Jul kl. 13.57

Äntligen behagligt hemma!

Som ni kanske redan märkt så har sommaren varit rekordvarm och lägenheten också. Varit så varmt att vi fått ada våran son 2 ggr om dagen för han är klibbig. Han har enbart blöja i denna värme men lite lättare kläder om vi ska till affären. Hemma har vi fläkt på natten så vi inte är blöta av svett när vi vaknar, balkongdörren vidöppen och lilla fönstret i sovrummet. Har precis hängt upp en tvätt och Dexter vaknade för en lite stund sen så vi ska mot affären strax. Han behöver ersättning och sen ska vi nog bara mysa till pappa kommer hem ikväll.
 
Hoppas ni får en fantastisk dag i sol och värme med mycket bad 
Postat i kategorin: Allmänt
30 Jul kl. 14.46

Ensamma jag och lilleman ♥

 
Hoppsan! Nu var det ett tag sen jag bloggade men haft massor att göra, varit bortrest och inte haft möjlighet att blogga helt enkelt. Vi har varit mycket i stugan, var några dagar i Leken och sen stugan igen så knappt varit hemma. Igår dammsög och torkade jag golvet samt damma lite ytor. Om en stund ska jag och Dexter möta upp Emelie som kommer hit en sväng. Ska köpa godis, se film och bara snacka strunt! Pappan i huset är iväg hos sin pappa i småland och kommer hem imorgon kväll. Dexter och jag ska samsova inatt i våran säng. Det är något av det mysigaste som finns! Vakna upp och ha sin lilla bebis brevid sig. Nu har han vaknat så ska väl göra oss ordning om en stund så vi är klara när Emelie hör av sig. Tipsa gärna oss om lite filmer vi kan kika på! Inte skräck för det gillar inte hon, haha.

Ha en fin måndag, kram 
Postat i kategorin: Allmänt
17 Jul kl. 11.52

Intressant maskin

Så spännade att se pappa i grävmaskinen. Han är gärna med på så mycket som möjligt! Han börjar få tänder tror vi. Han vill ha allt han kan i munnen och vi har känt lite nere att det är pågång. Vi ska mysa vidare här på altanen. Ha en fantastisk dag i solen 

Postat i kategorin: Allmänt
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.