28 Jun kl. 20.07

Värmeböljan sätter sina spår

Stackars liten! Helt slut av värmen vi har och har haft idag. Varit sjukt varmt. Både jag och Dexter har svettats fruktansvärt mycket idag så vi ska varsin dusch senare. Hela han var blöt på ryggen när jag lyfte upp han från vagnen när vi kom hem så den åkte av och i tvätten. Jag doftade inte rosor direkt efter våran dag ute så blir dusch när Dexter somnat för natten. Dexter har det så jobbigt med värmen. Han hade svårt att somna i vagnen trots att han var så trött att han såg i stjärnor. Tillslut gav jag han skvätten ersättning som fanns och han somnade direkt. Han somnade senare runt kl 15-16 igen och sov bra i våran säng. Hade öppnat fönstret
och balkongdörren så den blev korsdrag. Sen vaknade han, fick ren blöja och ersättning i soffan sen somna han igen. Stackars liten!

Hoppas ni haft en fantastisk torsdag med sol och värme 
Postat i kategorin: Allmänt
28 Jun kl. 10.46

Träffa gammel farmor


WELL HELLO EVERYONE!

Påväg och träffa gammel farmor för lite fika ute i fina vädret.
 Har fixat med kaffe, sockerkaka med jordgubbar och lite vindruvor. Dexter få klämmis och ersättning! Mii ska vara hos min farmor några dagar så då får jag bara lilla Dexter att tänka på. Nu möter vi strax upp gammel farmor här framme så vi skriver mer senare igen. Sjutton så varmt det är.. Minst 25-30 grader ute! Ha det så bra!
________________________________________________________________________________________________________________
Mammas lilla älskling sitter i vagnen så nöjd! Finns nog ingen som är så glad som han 
Postat i kategorin: Allmänt
27 Jun kl. 14.54

Bytt till sittdel ♥

 
God eftermiddag alla underbara läsare, nya och återkommande. Så härligt att vakna upp till solen 
Vilken underbar start denna onsdag! Dexter sov från kl 05-8.30 så fick en chock när jag såg vad klockan var. Vi bytte blöja, han fick se barnkanalen medan jag fixade min frukost och morgonkaffe. Fixade havregröt med katrinplommonpuré åt honom. Han mumsade i sig lite och såg så nöjd ut. Klädde på oss för en sväng med Mii innan vi gick en sväng för lite lunch utomhus. Idag plockade vi fram och bytte liggdel till sittdel för nu börjar han bli så pass att han vill se saker, vill sitta upp och med mycket mer i vad som skre runt omkring honom. Så nöjd när han fick sitta i vagnen och stort plus till sittdelen. Super bra sufflet, bar stöd för benen och bra för honom trots att han inte är så stark att sitta så var det så bra ändå. Han somnade i affären så luta ner honom och han njöt. Så skönt att slippa hålla på med liggdelen när han ändå inte vill ligga ner längre. Köpte sallad på affären och satte oss i skuggan vid en bänk med bord. Hann äta nästan allt innan han vaknade och fick lite ersättning och några små klickar med plommonpuré.


Vagn - Britax Smile 2 Cosmos Black | Skötväska - Petit Chérie Heritage | Filt - Lager 157 "Blanket Poppie"
Postat i kategorin: Allmänt, Dexter
© COPYRIGHT 2016. MELINDAS RUM. ALL RIGHTS RESERVED.