Detta recept är någonting jag själv gjort och det blev uppskattat av min man. Vi åt det idag till middag och det var super mättande. Åt det med lite broccoli och det vart super! Om ni provar så får ni gärna lämna en kommentar vad ni tyckte om denna rätt 

900g kycklingfilé
5 dl vispgrädde
Maizena
ca 4 msk kryddmix Panang Gai (Red Curry)
Salt & svartpeppar
4 msk paprikapulver
500g pasta gnocci
Smör

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skär kycklingfilén i mindre bitar. Stek i smör tills dom är klara.
3. Krydda med salt, peppar, paprikapulver och kryddmix. Rör om så kryddorna blandar sig.
4. Tillsätt vispgrädde och ta maizena efter hur tjock du vill ha såsen. Smaka av med salt.
5. Häll av vattnet från pastan och häll över till kastrullen igen. Ha i lite margarin så pastan inte blir klibbig.
6. När kycklingsåsen är klar, häll över det i kastrullen med pastan och blanda om.