200g smör
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl strösocker
24 st dumlekolor
1 paket nobless

1. Smält smöret (funkar även med rumstempurerat smör).
2. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Häll sedan i smöret och blanda till en deg.
3. Låt vila i kylen ca 20-30 minuter.
4. Placera ut 24 st formar på en plåt. Ta fram degen och dela i 24 lika små delar. Rulla varje bit till en boll
och lägg i formarna. Tryck ner dumlekolorna i varje deg. Du behöver inte trycka ner hela vägen. Det gör
inget om kakan går sönder - den kommer gräddas ihop.
5. Grädda kakorna på 200 grader mitt i ugnen 10-12 minuter.
6. Ta ut plåten och lägg en nobless på varje kaka, så den smälter.
7. Låt svalna innan du äter.

Jag valde att inte lägga på nobless då mina kakor fick för lite smör men dom vart super goda ändå!
Inte lätt att läsa recept, ta hand om en bebis och ha koll att man gör allt rätt, haha.



Mina misslyckade dumlekakor från igår, haha! Glöm inte ha allt smör i degen som jag tyvärr missade.