1 pkt pasta Rigatoni
500 g köttfärs
2 vitlöksklyftor
salt & peppar
1 burk krossade tomater
2 msk kalvfond
½ dl parmesan
1 dl riven ost

1. Börja med att koka pastan (1-2 minuter kortare tid än anvisningarna). Skölj av med kallt vatten och ställ åt sidan.
2. Stek köttfärs i en stekpanna och pressa ner vitlök och låt steka tillsammans. Salt och peppra.
3. Tillsätt krossade tomater och kalvfond och rör om. Låt allt puttra tillsammans i några minuter.
4. Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en form med löstagbar kant.
5. Blanda pastan med parmesanen, detta kommer göra att pastan klibbar ihop med varandra.
6. Stapla pastan i formen och fyll den helt. Häll på köttfärssåsen och toppa med riven ost.
7. Gratinera mitt i ugnen i 15 minuter.