Äntligen kom mitt efterlängtade paket från Matsmart.se där jag fyndat massa varor som annars hade slängts. Köpte en del saker åt Dexter sen slank lite smått med åt oss. För alla dessa varor betalade jag 280 kr som annars hade kostat 527 kr i vanlig butik tex, Ica. Datumen på varorna varierar. Vissa går ut om 1-2 månader, någon har passerat datumet och vissa håller till nästa år. Saken är den att det inte är någon fara. Man får smaka innan bara. Jag är nöjd med allt och även paketet höll i frakten så det är ett stort plus. Inte sista gången jag handlar!
Detta köpte jag. Det som är i sned text är slutsålda tyvärr. Ska bli spännande att prova Nocco drycken. Perfekt för en småbarnsmamma!

Kellogs special K "Nourish" - 10kr/paket
→ Hipp Gröt Smoothie Fruktmix - 39kr/låda (5 st)
→ Hipp Barnmat Röda bär & äpple - 15kr/låda (6 st)
→ Tuggummi Extra "White Spearmint" - 10kr/paket

Tyvärr så är dessa 3 produkter slutsålda     
Hipp Gröt Päron, äpple & aprikos - 39 kr/låda (5 st)
Tuggummi Extra "Melon Mint" - 10kr/paket
Nocco Kaffedryck "Regular" - 79kr/låda (12 st)

Tänk er! Allt detta för 280 kr istället för 527 kr. Perfekt för att bidra till minskat matsvinn och rädda varor som helt dugliga istället för att dom kastas bort. Passa på att fynda till dig, barnen och spara på miljön. Får se när nästa beställning kommer göras.
Fynda massa hela lådor och styckvaror till billigt pris. Jag rekommenderar starkt att beställa, speciellt lådorna med barnmat.


Nikon D5300 + Nikkor 50/1.4G