God kväll allihopa! Varit fullt upp idag så nu kan jag äntligen andas och blogga lite igen. Saknat bloggen galet mycket!

För att uppdatera lite kort så har ni nog inte missat att jag och min kärlek gifte oss i lördags. Vi döpte sonen och överraskade med ett bröllop. Vart lyckat och hur bra som helst. Vi bjöd på sallad, glutenfri pastasallad, frukter, alkoholfritt att dricka, baguetter, ostar, kallskuret (2 sorters skinka och vinmarrinerad rostbiff) och att fika en våningstårta (bröllopstårtan), en mindre tårta (doptårtan), kaffe, rawfood och allt vart så himla lyckat. Maten uppskattades, fikat vart perfekt och så fina presenter till Dexter. Så lyckliga för alla som kom och firade! 

Haft svärfar hos oss sen i måndags morgon och idag vid lunch åkte jag och lämnade av honom på stationen. Åkte och handlade på Willys efteråt. Köpte fläskytterfilé, beasås och potatisgratäng till middag, blev så sjukt gott. Ikväll blir det ost, kex och god frukt. Köpte en brieos, vindruvor och digestivekex på Willys sen har vi kvar sen i lördags som vi kan ta också. Blir en mysig helg med min man 

Ha en fin ledighet och midsommarafton. Ta hand om er så länge!