Idag fick jag Ă€ntligen bli fru Lilja. Lyckligast i vĂ€rlden att nu Ă€ntligen fĂ„ bli fru och fĂ„tt min man. Vi överraskade allihopa med att gifta oss i samband med dopet av vĂ„ran son. Det vart vĂ€ldigt mycket lycka, tĂ„rar och kĂ€rlek. SĂ„n vĂ€rme vi fick möta av nĂ€ra och kĂ€ra. Vi startade med vigsel och tĂ„rarna kom nĂ€r jag sĂ„g gĂ€sterna stĂ„ upp. Vart sĂ„ bra alltihop med vigsel, dop och maten i stugan. SĂ„ himla perfekt ♄
Efter vigseln sÄ döptes Dexter men han var sÄ ledsen mestadels av trötthet och lite hunger. Han fick komma till mig och somnade i min famn tillslut. Vi gick sedan ut allihopa och in igen för lite fotografering och jubel av vÄra gÀster. Fick mycket beröm för klÀnningen, hÄret, sminket och min brudbukett. Sminket gjorde en tjej som heter Dinah, klÀnningen Àr frÄn Asos Wedding och brukbuketten gjorde jag sjÀlv. VÀxten med fröbollarna plockade jag ute i naturen för mer effekt i buketten. Vart nöjd med min fina bukett.
Mitt hĂ„r rasade ner i kyrkan efterĂ„t av alla varma kramar och gratulationer frĂ„n gĂ€sterna sĂ„ min syster fick improvisera en Ă„t mig. Fotades efterĂ„t pĂ„ grĂ€set och Ă€lskar verkligen min klĂ€nning. Vart helt perfekt och sĂ„ bekvĂ€m! Åkte sedan vidare till stugan i Munga för att skĂ„la, Ă€ta god mat och fika. Allt vart uppskattat och tĂ„rtorna vart jag sĂ„ himla nöjd med. Vackra, goda och fick dom levererade till stugan frĂ„n VĂ€sterĂ„s (ca 15 min avstĂ„nd). Efter fikat sĂ„ öppnade vi Dexters doppresenter som var sĂ„ fina och bra. Fick Ă€ven pengar som vi satte in pĂ„ hans konto dagen efter dopet nĂ€r min man Ă€ndĂ„ Ă„kte in för att lĂ€mna svĂ€rmor och bror pĂ„ stationen.

Nu njuter vi av att vara gifta och ha döpt vÄran finaste skatt, Dexter. FÄr se vad det blir för smekmÄnad med lilla familjen. Hade velat Äka till kanske Kroatien men dÄ fÄr vi nog spara lite för det kostar en del med utlandsresa. Vi ska Àven prata ihop vad vi önskar oss i bröllopspresent till familjen sÄ det fÄr vi göra nÄgon dag. SvÄrt att komma pÄ nÄgonting, haha.

Ha en underbar dag. Nu ska vi njuta tillsammans och bara överrösa varandra med kĂ€rlek ♄